Seier i årets mest intense håndballkamp – Bergen

Seier i årets mest intense håndballkamp

Den intense pulsen var å føle på. Bergen hadde sammen med Obos invitert over 500 barn til kamp fra ulike lag rundt om i regionen. Lagene ble hyllet med at guttene løp inn i drakter fra ulike klubber. Det ble vel imot tatt på tribunen, og støttet var enormt kampen gjennom. Slik var kampen.

Med en utrolig ramme i Haukelandshallen med 800 Bergen-supportere på «bortetribunen», så var alt lagt til rette for en seier i lokal derbyet. Etter en spinnvill kamp ble det også resultatet, men for en kamp vi fikk!

Innledningsvis scores det få mål og lagene bommer for øvrig overraskende mye. Bergen får tidlig fordelen av at kampen føles som en hjemmekamp, for på tribunen var det «BERGEN» og «RETT I MÅLET» som ble ropt for de mange mørkeblåe tilskuerne.

Bergen tok føringen og Viking TIF var heldige. Vi fikk en luke på noen mål og Tord Vårdal sto utmerket i buret. Deretter sto utvisningene i kø. Vi er udyktige og uheldige og prestasjonen faller, også får vår eminente sisteskanse. Viking TIF kommer mer inn i kampen og får også på et tidspunkt ledelsen. Allikevel med Rasmus Carlsen i spissen så henger vi oss på og klarer å sikre inn en uavgjort til pause på stillingen 12-12.

Så skjer det som ikke skal skje. Bergen Håndball får direkte rødt kort på det som kan kalles en klar dommerfeil. Dommeren holdt kortet over Rasmus Carlsen. Det gikk et sukk gjennom publikum da dansken hadde vært vår beste hittil i kampen. Rasmus selv prøvde febrilsk å få hjelp fra medspillere, motspillere og dommere til å omgjøre «feilen», men dessverre var de ikke å lett «å rikke».

Viking TIF tenkte nok at nå hadde de sjansen, og joda, de prøvde også å ta den. Dessverre for de og heldigvis for oss, har vi aldri sett en større team innsats med tanke på det neste som skjedde. Vi står opp for hverandre og Miguel Neves viser seg fra sin aller, aller beste side. Han hamrer inn og tar på alvor lederrollen på banen. Ingenting kunne stoppe portugiseren i kveld.

Lydnivået på tribunen eksploderte og Bergen rir seieren i land, en prestasjon som virkelig bør anerkjennes med tanke på hvor fantastisk Viking TIF har vært i år. Vi vinner til slutt 30-32 og drømmen om opprykk lever videre!

Nå er neste kamp mot Ros allerede på søndag. Billetter kan kjøpes her.