Informasjon knyttet til opprykksfinalen – Bergen

Informasjon knyttet til opprykksfinalen

Det nærmer seg opprykksfinale mot Sandefjord og det er ventet stor innrykk med tilskuere i Framohallen. I forbindelse med storkampen ønsker vi å komme med litt praktisk informasjon før oppgjøret.

På onsdag smeller det i Framohallen. I dag (mandag) er det solgt nærmere 700 billetter og alt ligger til rette for publikumsrekord og full hall når vi skal ut å jakte opprykk. Her kommer litt informasjon for dagen.

Før kamp

Parkeringsplasser har det dessverre aldri vært nok av i og rundt Framohallen. Vi anbefaler derfor at så mange som mulig benytter seg av kollektivtransport. Dersom en er nødt til å kjøre til kamp så vil det være en fordel å komme tidlig.

Dørene til Framohallen åpner klokken 17:15 og utenfor hallen vil det serveres grillete burgere fra klokken 17:30 (det vil også holdes åpent i pausen). Det forventes mye mennesker i denne perioden, så vi anbefaler å kjøpe billetter FØR kampdag for at en skal slippe å stå i kø.

Det vil også være muligheter for å sikre seg våre nye Bergen skjerf som blir levert av vår utstyrsleverandør Hummel. Disse skjerfene er spesialdesignet for Bergen og gjør seg svært flott på kampdag. Prisen per stykk er 100kr og kan kjøpes i mat og drikke boden(e). OPS. Det er et begrenset antall, så vær rask med å sikre deg et skjerf eller to.

I pausen på kampen

I pausen skal vi dra frem de nybakte norgesmestrene fra Gimle Basketball, som nylig slo Frøya i kampen om gullet. Her er det bare å slå jubelen løs og hylle våre kollegaer på parketten.

I tillegg vil Hummel stå for en pausekonkurranse hvor 4-5 heldige deltakere blir plukket ut av publikum for å delta på tverrligger-konkurranse. Hummel vil stå for flotte premier.

Husk at det er fart i grillen på utsiden av Framohallen, samt at mat og drikke bodene er åpen i pausen.

Etter kampen

Etter kampen vil det forekomme nedrigg av hall, men før den tid så kan alle barn og unge få muligheten til å ta bilde sammen med spillerne på Bergen, autografer er også mulig. Dersom det er flere skjerf igjen så vil det også selges skjerf etter kampslutt.

Miguel Neves var populær etter kampslutt mot Viking TIF. Her sammen med jenter og gutter fra ulike klubblag i regionen. Foto: Kjell-Eirik Henanger