Årets siste «bortekamp» – Bergen

Årets siste «bortekamp»

I morgen reiser guttene over fjellet til Horten for årets siste «bortekamp». Falk Horten står på menyen, et oppgjør som er en av vårens cupfinaler.

Falk – Bergen
Bergen – Ryger
Bergen – Sandefjord
Fyllingen – Bergen

Slik ser det kommende programmet ut. Det er duket for 4 cupfinaler hvor Vidar Gjesdal påpeker at presentasjonen er det viktigste av alt nå.

– Vi må ikke tenke på det store bildet, hva de disse kampene betyr for et eventuelt opprykk er «ikke viktig», forteller Bergen treneren før han fortsetter…

– Selvsagt vet vi hva posisjon vi er i og hva vi kjemper for, men til syvende og sist må vi ikke legge det presset på oss selv. Vi må fokusere på jobben vi kan gjøre på banen i hver enkelt kamp, først ut er Falk Horten som er en skikkelig tøff bortekamp. Vi må gjøre vårt beste i denne kampen, det er hva som teller og det eneste vi fokuserer på.

Falk kommer fra et hjemmetap mot Ryger, men har tidligere vunnet på hjemmebane mot nettopp opprykks-konkurrent Sandefjord.

Derfor mener Vidar at morgendagens kamp fort kan bli en av de tøffeste av de 4. siste oppgjørende.

– Det blir et skikkelig tøft oppgjør. De har vært utrolig sterke tidligere i år med lange seiersrekker. De er et av de lagene som kan slå alle og blir en hard nøtt å knekke, men vi føler oss bra og jeg har stor tro på at vi skal kunne ta alle poengene Lystlunden Arena.

Vidar Gjesdal og Sølvi Hylleseth har mye å være fornøyd med så langt i sesongen. Nå gjenstår 4 svært tøffe kamper. Foto: Kjell Eirik Henanger

Bortekampen mot Falk kan sies å være en av årets siste «bortekamper», nemlig så skal de 3 påfølgende oppgjørende spilles i Framohallen. Det tror Vidar kan bli en fordel i racet om opprykk.

– Såklart tror jeg at kampene i Framohallen kan vise seg å bli en fordel for oss, men vi må la håndballen snakke for seg selv. Vi må fokuser på prestasjon, prestasjon og prestasjon, uansett hvor vi spiller og hvem vi spiller mot.

Se kampen mot Falk Horten på tv2play fra søndag klokken 15:55. Du kan også se kampen her.