Safe bemanning forlenger samarbeidet! – Bergen

Safe bemanning forlenger samarbeidet!

Safe Bemanning har de siste årene prydet Bergen drakten med sine flotte logo. Nå forlenger de samarbeidet med ytterligere et år.

Vi i Bergen Håndball kan med stolthet melde at Safe Bemanning AS og Bergen Håndball har forlenget sitt samarbeid ut 2023/24 sesongen, det forteller Erik Bjørnsen.

Tidligere i uken ble det klart at Safe Bemanning forlenget samarbeidet med klubben.

– Dette blir knallbra, og vi gleder oss skikkelig mye til veien videre, forteller daglig leder i Safe Bemanning, Petter Ødemark.

Jon Salte var lagleder for Safe Bemanning under årets sponsorcup. Han fikk gleden av å ta den obligatoriske handshaken med daglig leder i Safe Bemanning, Petter Ødemark.

– Petter Ødemark og gjengen i Safe Bemanning har vært en fantastisk samarbeidspartner i en årrekke og vært med oss både på oppturer og nedturer. At de nok en sesong viser oss tilliten verdig og forlenger er vi svært takknemlige for og håper på et fortsatt fruktbart samarbeid i sesongen som kommer. Vi gleder oss til nye opplevelser med gjengen i Safe Bemanning, sier Erik Bjørnsen videre.

Også Andreas Gjeitrem som har vært sentral i Bergen Håndball i en årrekke forteller at klubben er stolt over at samarbeidet fortsetter.

– Safe bemanning har vært en bra sparringspartner for markedsutvalget. Spesielt har de vært flinke til å bruke våre årlige utenlandstur, både for egne ansatte og kunder. På denne måten har vi sammen skapt mer interesse for nettverket. Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

Lyst å vite mer om hvordan det er å være en del av Bergen-nettverket. Les hva våre samarbeidspartnere sier her.