Rentox inn som ny samarbeidspartner i Bergen-nettverket – Bergen

Rentox inn som ny samarbeidspartner i Bergen-nettverket

Det koker både på banen og på marked om dagen. Nå er Rentox siste tilskudd til sponsornettverket i Bergen Håndball!

Bergen Håndball kan med glede melde at Rentox AS har inngått en samarbeidsavtale over de neste to sesongene. Etter å ha fått oppleve nettverket på nært hold gjennom årets sesong besluttet Rentox å inngå et formelt samarbeid for sesongen 23-24 og 25-26.

Rentox AS ble startet så sent som i 2020 her i Bergen, men har tatt markedet med storm og driver innenfor fagområdene skadedyrkontroll – soppsanering og utbedring av skader påført bygninger av skadedyr.

– Som nytt medlem i Bergen Håndballs nettverk vil vi få en aktiv partner som ønsker å bidra med både kunnskap og samtidig benytte mange av de andre partnerne for å styrke hverandre. Med styreleder Steffen Vike Holm i spissen vil vi få inn en humørspreder av rang, samtidig er han et skoleeksempel på at hardt arbeid lønner seg, forteller Erik Bjørnsen i Bergen Håndball.

Bergen trener Sølvi Hylleseth ønsker Steffen Holm og Rentox velkommen til Bergen Håndball sitt sponsornettverket. Foto: Simen Moesgård

– Det er med stolthet at jeg signerer denne avtalen med Bergen Håndball. Vi i Rentox opplever en veldig oppslutning rundt nettverket og har allerede etter signering kommet i kontakt med flere spennende eiendomsaktører som vi forhåpentligvis kan samarbeide videre med. Samtidig er vi svært opptatt av å selv være en bidragsyter slik at vi sammen kan løfte dette til nye høyder. Vi gleder oss til veien videre og ønsker Bergen Håndball lykke til i sesonginnspurten, forteller Steffen Holm i Rentox.

Vi gleder oss over samarbeidet med Rentox. De er fremoverlente, offensive og stiller alltid med godt humør. Det gjenspeiler våre verdier i Bergen Håndball. Det å skape begeistring kan man gjøre både på og utenfor banen. 

Lurer du på hvordan det er å være samarbeidspartner, les hva andre virksomheter sier her.