Kontrollert seier over Ros – Bergen

Kontrollert seier over Ros

Det var duket for et nytt Bergen oppgjør i Haukelandshallen i kveld, etter at våre opprykks konkurrenter hadde spilt ferdig sin ettermiddagskamp, og selv om det ikke ble like intenst i kveld så var det 2 viktige poeng våre gutter dro i land. Slik var kampen.

Det var tildenser til påskeferie i Haukelandshallen i kveld, for på både banen og på tilskuerplass kunne det nok vært bedre. Joda, Bergen vinner over Ros og kontrollerer stort sett kampen inn – men man kunne se at fokuset ikke var like godt som mot Viking TIF.

Kampen startet med et Ros lag som hadde lyst å være med, men som fort ble jagende etter våre gutter. Allerede etter 10 spilte minutter på stillingen 9-4 til Bergen så det ut som at det skulle bli en rolig dag på jobben, men med David Walstad Haugstvedt på banen for gjestene så skulle det ikke bli helt sånn.

Bergen fortsatte riktig nok å ha styringen i kampen, og får etter hvert også en store luke ned til Ros (faktisk ved flere anledninger), men så slapp vi litt for gasspedal. Ros fikk muligheten til å komme mer tilbake i kampen, og vi måtte nøye oss med å gå til pause med «kun» 5 mål foran på stillingen 20-15.

Som en forstår så ble 1 omgang målrik, og slikt var det også med 2. omgang – for selv om det var Bergen som startet best og igjen fikk luke på 8 mål, så kom gjestene tilbake. De hadde nok fått beskjed om å løpe mer. På et tidspunkt hagler det inn scoringer, og det går så raskt i ankomst at forsvarsspillet for begge lag var ikke eksiterende. Blant annet mellom 43 og 45 minutt ble det scoret 6 ganger.

Deretter går Tord Vårdal lei. Han plukker flere gode baller og Bergen får på nytt muligheten til å stikke av.

Det hele føltes kontrollert og selv om vi tidvis gjør det litt vanskelig for å oss selv med blant annet 2 utvisninger på samme tid, så sto Sølvi Hylleseth som var sjef for anledning stille og rolig ved benken mer eller mindre gjennom hele kampen.

Vi vinner med 3 mål og det kan vel også sies å være greit etter en slik uke. Nå venter en liten påskeferie før vi om 2 uker reiser til Horten for å møte Falk.

Kampen mot Ros var ikke like intenst som mot Viking TIF tidligere i uken, men det var allikevel 2 viktige poeng. Foto: Livesportphoto