Vidar Gjesdal: – Vi har alt i våre egne hender – Bergen

Vidar Gjesdal: – Vi har alt i våre egne hender

Det er klart for årets 3. siste kamp (i ordinært seriespill). Opprykket er innenfor rekkevidde og i utgangspunktet har guttene alt i sine egne hender, dog så er det flere utfordringer som står for tur. Dagens match er kanskje den vanskeligste.

– Det er kun tre runder igjen nå, og vi er veldig fornøyd med å ha spilt oss sakte men sikkert tilbake i opprykkskampen. Nå gjenstår det kun kamper i Framohallen og vi styrer alt selv. Når det er sagt er det tøffe oppgaver vi står overfor. Første utfordringen er Ryger og vi er fullstendig klar over hvilket nivå de har på sitt aller beste. Det er et lag som skulle kjempet om de tre øverste plassene, men som har gitt bort aldeles for mange poeng mot lag lenger nede på tabellen. Sist vi møtte dem i desember vant de fullt fortjent mot oss, det ønsker vi selvfølgelig å gjøre noe med i dagens kamp.

Det forteller hovedtrener Vidar Gjesdal før kveldens kamp.

I desember møttes nemlig Bergen til dyst mot Stavanger i et pakket Stavanger Idrettshall. Selv om de sto 16-16 til pause den gang, så dro rogalendingene i fra i andre etter en periode med mange feil fra vår side. Nå ønsker Vidar revansj for tapet men advarer om at det blir tøft.

– Først og fremst var det en liten heksegryte der nede. De lå mye prestisje i oppgjøret og lagde en ordentlig ramme rundt det når det var minusgrader ute. Nå er det full sol og sommer, så vi vil nok ikke kunne konkurrere med samme vilkår fra tribunen, men vi lover å gi alt fra parketten og ta de viktige poengene som vi trenger.

Trenerteamet har planen klar for kamp. Her fra oppgjøret mot Viking TIF i Haukelandshallen.

Vidar forteller at planen er klar.

– De kommer fra en svak kamp mot OSI og er garantert på jakt etter oppreisning mot oss. De har noen bakspillere som holder høyt nivå og som vi må være forberedt på. For vår del ser det bra ut og vi vil først og fremst vise at vi kan revansjere prestasjonen vår (ledet stort, vant til slutt med 1 mål) sist mot Falk, som var langt unna nivået vi ønsker å være på. Alle har holdt seg friske og jeg håper å se et lag som henger sammen i alle faser av spillet. Vi ser for oss et nytt drama og skal gjøre alt vi kan for å bikke marginene vår vei i kveld.

Kveldens oppgjør mot Ryger kan du se på tv2play eller du kan finne billetter til oppgjøret i Framohallen her. Kampstart er 18:00.