Vellykket sponsortreff før opprykksfinalen – Bergen

Vellykket sponsortreff før opprykksfinalen

Idrettslaget Bergen Håndball har ett raskt voksende nettverk og hadde i anledningen opprykks kampen mot Sandefjord planlagt en venners-venner fest for samarbeidspartnere og ikke minst nye, potensielle partnere til en «oppvarming» hos Kinnarps.


Det var knyttet stor spenning til konseptet på forhånd hos markedssjef, Andreas Gjeitrem.

– Det er alltid krevende midt i en arbeidsuke å få folk til å prioritere «vorspiel» og kamp, i en måned med allerede få arbeidsdager. Samtidig er det nå sesongen kulmineres og den aller største spenningen rundt kampene er.

– At vi skulle bli 70 deltagere og at bussen skulle ha med seg så mange til byen etter kamp var helt magisk, sier en euforisk markedssjef.

Han forteller videre at før den innleide bussen så dro de igjennom et program hos kampsponsor Kinnarps fra klokken 15:00. Her ble det tid til mingling, god mat og drikke. Innledningsvis fikk Stig Jøsendal fortalt om Kinnarps og ikke minst verdien av det å være en del av #Bergensråestenettverk.

Deretter var det NHF med Trygve Johnsen i spissen som fortalte samarbeidspartnerne status på anleggs-situasjonen i Bergen. Det jobbes for å få gjennomslag for Byarena til 2028, i samme tidsrom har Bergen søkt om å få mesterskap til byen.

– Trygve dro også gjennom reisen mot å bygge anlegget som Bergen Håndball har flagget gjennom mediene de siste årene. En hall som skal komme sentralt i Bergen, forteller Andreas videre.

Reisen så langt har bestått av en prosess på Nymark, hvor man opplevde mye positivitet før det plutselig ble veltet og flyttet til Slettebakken. En reise som har involvert 5 ulike byråder og mye positive lovnader, men lite handling.

– Avslutningsvis bygget Trygve heldigvis opp igjen troen på at man denne gang skulle klare å få ord til handling på Slettebakken. Ett område som sårt trenger aktivitetstilbud for oppvekstsvilkår og samtidig kan fungere for en høyborg for innendørs idretten i Bergen, forteller Andreas.

Trond Andal fra Scandic kjørte en JA/NEI quiz hvor målet var å komme seg ned til 5 vinnere. Samtlige deltagere røk på første spørsmål, så det ble behov for en Quiz 2.0 til stor humor for hele forsamlingen.


Avslutningsvis kjørte Stian Sævig, kanskje mest kjent som bassisten i Kakkmaddafakka en mini konsert med en blanding av standup og melankolske låter. Fint bidrag til ett variert innhold.

Svein Trones, kjent som Svein Kaptein fra Xtra turbusser loset oss trygt til Framohallen hvor opprykkskampen stor for tur. Med over 1300 på tribunen og en fantastisk ramme ble vi vitne til en litt rotete første omgang, men heldigvis så mobiliserte spillerne og viste klasse utover i 2.omg. Det var en liten periode håp om at vi skulle vinne med mer en 5 og sikre opprykket, slik ble det ikke. Derfor må vi ta minst ett poeng mot Fyllingen den 10.mai.

Svein Trones ble stående tålmodig for å vente på en seiersruset gjeng som delte magiske øyeblikk i hallen. En garderobe full av samarbeidspartnere som sammen feiret steget mot Rema-1000 ligaen. Gåsehudøyeblikk! Deretter fortsatte festen på NO MAD hvor det var enormt god stemning og det kulminerte med at spillerne kom og hilste på utover kvelden.