Vidar Gjesdal: – Det er jo rett og slett fantastisk! – Bergen

Vidar Gjesdal: – Det er jo rett og slett fantastisk!

Framohallen. 18:00. Opprykksfinale mellom Bergen og Sandefjord. Trenger vi å si mer? Alt ligger til rette for en fest i kveld, dersom vi tar det lengste strået!

90% av billettene er solgt. Se billetter til oppgjøret mot Sandefjord her.

Det er duket for opprykksfinale i Framohallen. Vinneren av dagens kamp tar etter alt å dømme et stort steg mot opprykk. Dersom alt slår til så kan man faktisk også rykke opp i dag. Det er en situasjon som Vidar Gjesdal er glad at vi er i.

– Vi var fullt klar over når vi sto med fire tap til jul at vi ikke kunne snuble noe mer om vi skulle være med i kampen om opprykk mot slutten av sesongen. Spillerne har gjort en fantastisk jobb og nå står vi endelig foran en helt avgjørende kamp mot Sandefjord. Vi har forberedt oss godt, har alle friske og skal gjøre alt vi kan for å ta ut en maksimal prestasjon i onsdagens kamp.

Vidar Gjesdal og Sølvi Hylleseth gleder seg til kveldens opprykksfinale. Foto: Kjell-Eirik Henanger

Han er klar på hva som venter når Sandefjord står på motsatt banehalvdel.

– Sandefjord har den beste bredden i divisjonen og har mange spillere som potensielt kan være med å påvirke en sånn kamp. De har fått beholde stammen fra nedrykket i fjor og har gode relasjoner seg imellom. De har et fysisk og godt forsvar og har kanskje sin største styrke i den delen av spillet. Jeg forventer en tett kamp der det blir viktig at vi også lykkes med vår plan i det offensive spillet. I det motsatte oppgjøret gikk vi tom i den delen av spillet etter pause, men vi har flere som kan bidra nå og jeg håper at vi angrepsmessig skal være farligere denne gangen. Så har vi selvsagt forberedt oss på flere ulike scenarier som kan oppstå, men det er to lag som jeg kjenner hverandre godt, så får vi bare se hvem som er skarpest når det gjelder som mest.

Vidar forteller videre at han gleder seg over interessen rundt kampen og at klubben har gjort en god jobb med å skape gode rammer for oppgjøret.

– Det er jo rett og slett fantastisk at vi kan få en slik kamp mot slutten der alt skal avgjøres og vi gleder oss enormt til de rammene som venter i Framohallen.

Også sistekansen og kaptein for Bergen Håndball, Tord Vårdal skryter av støtten som vil komme fra tribunen i kveld.

– Det blir en fantastisk kamp med en solid ramme rundt kampen med full hall. Det er nok ikke en mer fair måte et opprykk blir avgjort på enn en kamp mellom lagene som kjemper om direkte opprykk. Sandefjord har nok den bredeste troppen, men jeg tror vi trekker det lengste strået. Hjemmebanefordel har nok veldig mye å si i denne settingen, i tillegg synes jeg vi har sett best ut etter nyttår!

Leif-Erik Brenne, Miguel Neves og Tord Vårdal har hatt mye å juble for etter nyttår. Nå står vi ovenfor den største oppgaven av de alle, nemlig Sandefjord.