Elverum-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Elverum-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen overrasket mange og presset Elverum helt til døren i søndagens REMA 1000-liga kamp i Terningen Arena. Elverum kunne likevel avgjøre kampen på tampen og tok hjem seieren med 27-26.

Ett at FyllingenBergens største problemer denne sesongen har vært åpningen på kampene. Laget var med til 3-3, men så fikk vertene det altfor enkelt og fosset fra til 11-5 midtveis i omgangen. Så fikk vi etterhvert bedre kontroll på forsvaret og sakte men sikkert kjempet vi oss tilbake i kampen. Til pause var vi kun to mål bak på stillingen 14-12.

Etter hvilen startet det litt trått igjen. Elverum kunne komme seg i front med 18-13, før FyllingenBergen igjen våknet. Syv minutter før slutt var vi nesten ajour på 24-23, men vi klarte aldri å utligne føringen til vertene. Vi hadde muligheten på slutten, men skuddbom og teknisk feil hindret oss i å få med noe hjem til Bergen.

Fredrik Ruud var skuffet over at laget ikke fikk med seg poeng hjem.

– Vi sliter med å bikke jevne kamper i vår favør de siste fem minuttene. Det blir de små marginene som avgjør og vi gjør noen dårlige valg når det skal avgjøres. Det jobber vi mye med og er noe vi må lære oss. Utover det synes jeg vi spiller en klok og bra kamp bakover. Etter en rufsete start er vi solide de siste 45 minuttene i vår defensiv. Fremover er det også fremgang fra de siste kampene. Jeg synes vi kommer oss til mange fine situasjoner, dessverre misser vi litt for mange avslutninger fra seks meter. Dette var en kamp vi hadde gode muligheter til å få med oss noe, så jeg er litt skuffet over at vi ikke klarte å fullføre den muligheten helt inn i dag. Samtidig tar vi med oss prestasjonen inn mot en viktig hjemmekamp mot Halden til helgen, avslutter Ruud.

Igor Karlov leverte igjen en fin kamp og ble kåret til vår beste spiller.