Herman Bredal Oftedal forlenger til 2023! – Bergen

Herman Bredal Oftedal forlenger til 2023!

Playmakeren med det kjente norske håndballnavnet er klar for ytterligere en sesong i Bergen! Herman har nemlig skrevet under på en forlengelse av sin opprinnelige avtale som nå strekker seg frem til 2023.

Herman Bredal Oftedal forlenger avtalen. Avtalen som opprinnelig gikk ut etter 2022 sesongen er blitt forlenget med ytterligere en sesong.
Dermed har vi sikret oss Playmakeren frem til 2023.


Hovedpersonen selv er veldig glad for å få en forlengelse på plass.

– Jeg er veldig glad for å få denne avtalen på plass. Etter en sesong med mye skader så har jeg ordentlig lyst til å vise hva jeg kan i den kommende og fremtidige sesonger. Jeg trives veldig godt her og har stor tro på prosjektet til klubben!

Herman Bredal Oftedal forlenger til 2023. Foto: FyllingenBergen

Fredrik Ruud er også veldig fornøyd med forlengelsen og syntes det er gøy at Herman ønsker å forlenge avtalen sin med klubben.

Herman har sammen med Olympiatoppens Iwonka Vik jobbet knallhardt for å komme tilbake etter skaden han pådro seg i høst. Allerede i vår viste han spor på hvilke kvaliteter han har tillagt seg under skadeperioden. Fysisk er han bedre rustet en noen gang og vi er svært glade for at Herman vil bli i Bergen og fortsette utviklingen med oss!