Slik blir årets sesongoppkjøring! – Bergen

Slik blir årets sesongoppkjøring!

Guttene er tilbake på parketten og klare for å starte oppkjøringen til sesongstart 1 september. Men før avkast så er det mange ting som skal spikres og kall det, «fin justeres». Slik ser sesongoppkjøringen ut…

Fellesferien er over for guttene i FyllingenBergen og i går var samtlige tilbake på parketten for å starte fellestreningen mot en ny sesong. Trener Fredrik Ruud var nokså fornøyd med hvordan gutta så ut.

Det ser veldig bra ut, det er kjekt å se at gutta har holdt formen vedlike gjennom ferien. Det vil føre til at vi bruker mindre tid på å komme i gang og mer tid med ball.

Det er nemlig lagt opp til et godt fysisk opplegg for guttene i årets sesong oppkjøring. Etter en suksessfull tur til Strandebarm i fjor så gjentar FyllingenBergen besøket i vakre Hardangerfjorden.

Hos Sverre Sørsnes på Strandebarm Sportell får vi muligheten til å bygge et godt grunnlag når vi over fire dager får fokusert utelukkende på bygging av den fysiske kapasiteten. Dette er en fin kick off for oss hvor vi får trent godt, spist bra og bli godt kjent med hverandre. Her legger vi grunnlaget for den prestasjonskulturen som skal prege oss den kommende sesongen.

Oppkjøringen går så videre til Sørøstlandet, nærmere bestemt Tønsberg for god norsk og internasjonalt(!) matching på banen. Her skal FyllingenBergen møte Ribe Esbjerg og Haslum i gruppespillet før sluttspillet skyter fart med 2 nye kamper, da naturligvis mot ukjente motstandere per nå. Her vil det være gode muligheter til å få verdifull kamptrening, noe som er spesielt viktig etter den lange kamppausen på et halvt år. Det blir også en fin mulighet til å integrere våre nyervervelser i kollektivet.

I år, som i fjor, gjennomfører vi vår generalprøve i Trondheim når vi fredag 27.august reiser dit for å møte Kolstad. På dette tidspunktet skal alle forberedelser være gjort og vi får en muligheten til finpusse detaljene!

FyllingenBergen er også i dialog med Viking TIF om en kamp eller to lokalt, men disse er i skrivende stund ikke fastsatt.