Trygve Fresvik Jensen legger opp – Bergen

Trygve Fresvik Jensen legger opp

Den tidligere Bodø målvakten, Trygve Fresvik Jensen kom til FyllingenBergen på avslutningen av 2019/2020 sesongen. Nå legger han profflivet i topphåndballen til side og ønsker å fokusere ytterligere på kroppsbygging og fysikk.

Trygve Fresvik Jensen har besluttet å legge opp som håndballspiller på det øverste nivået. Han informerte klubben i forkant av sommerferien.

Videre så ønsker Trygve å fokusere på kroppsbygging, nærmere bestemt CrossFit.

– Jeg kjente at jeg nå var klar for noe nytt. Jeg har alltid vært glad i det fysiske og har tidligere holdt på med Crossfit. Nå kjente jeg tiden var inne for å legge håndballskoa på hyllen og heller prøve meg i det nye sporet.

Samtidig så ønsker han å takke alle i FyllingenBergen for tiden i klubben.

– Jeg ønsker å takke for meg, både til trenerteam og alle andre rundt klubben. Å ta farvel med guttene har vært noe av det tøffeste jeg har gjort, så en kan trygt si at valget har vært tøft og litt vemodig.

Hovedtrener Fredrik Ruud syntes det er synd at Trygve legger profflivet på hyllen, men er rask på å også skryte av valget hans…

– Jeg er sikker på at Trygve har syntes at dette har vært et tøft valg. Slike valg står det respekt av uansett hva utfallet viser seg å være. Det er med stolthet at han nå «sendes videre» til andre oppgaver, da det er utvilsomt at han vil lykkes med det han bestemmer seg for. Trygve er laget for å lykkes. Han har vært et friskt pust i gruppen med et fantastiske lynne og en dedikasjon til trening som er helt spesiell. Ja, rett og slett et forbilde for oss alle når det kommer til fysisk trening.

Vi takker for hans bidrag for klubben og ønsker Trygve all godt for fremtiden.