(TV) Kamprapport og spiller reaksjoner etter FyllingenBergen – Runar! – Bergen

(TV) Kamprapport og spiller reaksjoner etter FyllingenBergen – Runar!

FyllingenBergen møtte i ettermiddag Runar til dyst i Nøtterøyhallen. Det ble en energifull og morsom opplevelse tross årets første tap.

En underholdende kamp! Det var det som ble servert i dagens match mellom FyllingenBergen og Runar. Fredrik Ruud som hadde plukket ut et friskt, ungt lag til å lede an mot et nærmest toppet Runar ga virkelig svaret på hva håndball handler om.

For innledningsvis så «herjet» det unge laget i gult og blått. Det er sjelden en ser slik vilje til å bite fra seg, en vilje til å vise hva en er god til. For i forsvarsspillet så var muren stengt med noen ordentlig barske dueller og i angrepsspillet så fløyt ballen godt helt til den lå mellom stengene til Runar.

– Jeg tror de fikk litt bakoversveis over hvor godt vi startet, sier Henrik Lunde.

Se intervjuet med Henrik Lunde fra like etter kampslutt!

Det har han nok rett i. For det var blant annet en god Henrik Lunde som løp ute på backplass sammen med en råsterk Sondre Skare på linja som titt og ofte fikk tak i ballen og lagde flere viktige mål og syvmetere, som Leander Seime kom inn og satte samtlige av.

På et tidspunkt hadde FyllingenBergen fått to raske utvisninger, men klarte allikevel å hevde seg både fremover og bakover med 2 i mindretall. Men så skulle det dessverre snu. for ved det tjuende minutt skulle Rambo og hans Runar finne åpningen til 10-9 og vippe FyllingenBergen av ledelsen. Herfra skulle ikke Sandefjord laget se seg tilbake. For selv om våre gutter hang godt med i spillet i de siste minuttene så var det Runar som skåret målene og gikk til pause med 16-10.

Vi hadde et håp om at 2. omgang skulle starte like godt som første, men nå hadde Runar knekt koden. Allikevel, FyllingenBergens unge krigere gjemte seg slettes ikke bort. Blant annet så var Daniel Dimitrijevic frempå ved flere anledninger. Tidvis var han å se overalt, med solid forsvarsjobb på Runar sine kontra angrep og raskere enn lynet selv på FyllingenBergens kontringer.

– Det var godt å spille kamp igjen, se på oss unge da, ja det var godt å få spilt kamp igjen. Sier Daniel Dimitrijevic ydmykt på spørsmål om hvordan det var å storspille utpå parketten.

Se intervjuet med Daniel Dimitrijevic fra like etter kampslutt!

En 6 måls ledelse til Runar skulle etter hvert bli malen for denne kampen. For nesten gjennom hele 2. omgang så viste måltavlen nettopp dette. Men i de siste minuttene så skulle det sprekke og Runar fikk det komfortabelt nok til å sette en del kasser uten at FyllingenBergen klarte å holde følge.

Til slutt ble resultatet 31-22 til Runar. Allikevel så fikk vi nesten oppleve en spektakulær skåring i sluttsekundene hvor sistnevnte, Daniel Dimitrijevic prøvde seg på en frekk flyver. Den gikk dessverre over mål og Runar kunne trekke pusten igjen….