Ny seier i Skjærgårdslekene! – Bergen

Ny seier i Skjærgårdslekene!

Etter å ha storspilt og slått Haslum tidligere i uken, så tok gutta på seg arbeidshanskene på ny i dag. Der skulle FyllingenBergen også gå seirende ut, men ikke like overbevisende som sist…

Fredrik Ruud hadde nok et håp om at storspillet fra Haslum kampen skulle fortsette, men var allikevel klar før kamp på at kveldens match mot Kristiansand ikke ville utarte seg på samme måte. Der tok han rett…

LES OGSÅ: Storseier mot Haslum!

For i kampen mot KRS så var det sørlendingene som startet best. FyllingenBergens gutter holdt riktig nok godt følge, men «hjemmelaget» hadde gjennom hele første oppgang en god og trygg ledelse med et par mål.

Det var rett og slett som at noe ikke stemte for våre gutter, spesielt bakover. For gjennom hele første omgang så kunne en skimte en frustrert forsvarsrekke og målvakt. KRS fant nemlig hverandre ofte og vant samtlige duell situasjoner. Da havnet ballen ofte i mål bak målvakt, Tord. Heldigvis skulle angrepsspillet sitte bedre noe som tilsa at sørlendingene ikke klarte å riste av seg våre gutter helt.

Pauseresultatet var 17-15 til det nyopprykkede laget fra sør. En omgang med mye mål…

2. omgang startet noenlunde på samme måte, men en kunne raskt se at Fredrik Ruud og Sølvi Hylleseth hadde gitt gutta de nødvendige tilbakemeldingene i garderoben. Forsvarsspillet løftet seg, duellene ble vunnet og sjansene i angrepet satt minst like godt som i første omgang.

Allikevel holdt lagene følge, men det var som om FyllingenBergen hadde et ekstra gir. Dette giret fikk vi se i live når sluttminuttene nærmet seg. For i motsetning til første omgang hvor målvaktene stadig plukket ballen ut av nettet så var buret nå stengt.

På slutten fikk FyllingenBergen en ledelse på 3 mål med få minutter tilbake og derfra klarte KRS ikke å svare. Dermed dro vår gutter i land en sliteseier i dagens kamp. I en underholdende kamp som inneholdt det meste…