Maria er på plass! – Bergen

Maria er på plass!

Hun har ofte blitt sett i gangene i Framohallen gjennom sommeren, men det var først i dag Maria hadde sin første ordinære arbeidsdag!

Hun har stått på kopi på alle innkommende klubb e-poster gjennom sommeren. Allikevel så var det først i dag Maria Farsund (30) hadde sin første arbeidsdag.

Allerede i april ble det kjent at Maria Farsund skulle ta over det øverste administrative ansvaret for Vidar Gjesdal. Den gang sa styreleder, Nina Britt Husebø at det for klubben var viktig å gjøre en ansettelse der kandidaten tydelig deler og kjenner seg igjen i våre verdier. Når vi i tillegg til dette, fant kombinasjonen av kompetanse og et stort engasjement for våre visjoner og fremtidsplaner, kjennes valget svært riktig.

Det valget var og er veldig gjensidig, for Maria Farsund har allerede rekket å glede seg (mye) fra nyheten ble kjent i vår.

– Det er utrolig godt å være på plass og endelig kunne ha sin første arbeidsdag, sier Maria.

Hvordan har det vært første dagen på plass i Framohallen?

Det har jo vært utrolig gøy! Det er ikke akkurat slik at jeg har fått gjort så mye administrativt ennå. I dag har det egentlig mest gått i å bli kjent med flest mulig. Jeg har tidligere sagt hei til flere i klubben, men jeg har ikke helt rekket å nødvendigvis bli kjent med alle ennå.

Første dag på jobb har stort sett gått på å hilse og lære alle å kjenne. Foto: FyllingenBergen

Hun forklarer at hun føler at det er litt sånn «meet and greet». mens hun henviser til den kjente konsert ordningen.

Hvordan blir så veien videre i sjefsstolen?

Hehe, nei det er jo veldig tidlig å si noe konkret. Jeg er jo kommet inn for å ha litt overordnet ansvar og som administrativ leder, så det er jo naturlig det vil bli en del arbeidet knyttet til dette etter hvert, smiler hun.

Maria fulgte aktivt med på dagens trening. Foto: FyllingenBergen

På spørsmål om Maria nå er «landet» i Bergen og har funnet seg til rette så svarer hun raskt.

– Veldig. Jeg har funnet meg helt til rette her. Det er deilig å ha kommet på plass og endelig i ny jobb. Jeg har også en del familie her som har bosatt seg på Os like utenfor Bergen. Så alt i alt, utrolig deilig å sitte her i Fyllingsdalen nå.

I likhet med Maria så er vi, alle i FyllingenBergen, også veldig glade for å endelig ha henne på plass. Klubben går nå en svært spennende tid i møte og med Maria i sjefsstolen så er vi sikker på at fremtiden ser lysere ut enn noen gang!