Pressemelding knyttet til årsmøte vedtak i Fyllingen IL – Bergen

Pressemelding knyttet til årsmøte vedtak i Fyllingen IL

Det siste og avgjørende årsmøte vedtaket som krevdes for at Fyllingen Håndball Elite kunne tre ut av Fyllingen IL (alliansen) er formelt på plass. Årsmøtet gikk rolig for seg og vedtaket som krevde 2/3 dels flertall ble i kveld vedtatt.

Bakgrunn: Innkalling til ekstraordinært årsmøte!


Det ekstraordinere årsmøtet i Fyllingen IL (alliansen) ble i kveld avholdt i Framohallen. Årsmøte skulle behandle saken om at Fyllingen Håndball Elite skulle få tre ut av Fyllingen IL fra kommende sesong.

For at Fyllingen Håndball Elite skulle få tre ut av alliansen så krevdes det 2/3 dels flertall på årsmøte. Ved opptalte stemmer så stemte 33 for og 12 imot forslaget. Det var 45 stemmegivere tilstede. Dermed trer Fyllingen Håndball Elite ut av Fyllingen IL (alliansen) med 3 stemmer.

Veien videre for klubben vil bli presentert på den kommende pressekonferansen 18. august.

For ytterligere kommentar viser vi til styreleder, Nina Britt Kramer sine uttalelser til BA.

Styreleder Nina Britt Kramer etter dagens årsmøte. Foto: BA