Drammen-stjernen før møte med Birk og Bergen: – Det kommer til å smelle! – Bergen

Drammen-stjernen før møte med Birk og Bergen: – Det kommer til å smelle!

Rema1000-ligaen har vært på hold den siste tiden på grunn av landslagspausen, men i morgen er seriespillet endelig i gang igjen. Denne gangen møter Bergen medaljekandidaten Drammen på sistnevntes hjemmearena!

Drammen har «skjulstartet» håndballen etter landslagspausen. For i helgen møtte de nemlig den store gullfavoritten Elverum hjemme i Drammenshallen. På spill sto det en NM finale i spektrum noe som begge lagene hadde ekstremt lyst på. I en kamp som bølget frem og tilbake så var det til slutt de rutinerte champions League gutta fra innlandet som stakk av med seieren – men det var bare så vidt.

Drammen-stjernen Hermann Vildalen hadde i siste sekund muligheten til å sette ballen i målet som ville ta de to lagene til ekstraomganger i den stab fylte arenaen, men skuddet fra 9 meter ble tilslutt reddet av den rutinerte Elverum målvakten Thorsten Fries.

Et måls tap i en semifinale er alltid tungt. Vi har kjent litt på det i noen dager nå og har selvsagt gjort analyser av kampen. Samtidig så vet vi at vi kan ikke henge med hode for lenge for Bergen kommer på besøk like rundt hjørnet.

Vi har sett litt på hva de kan og hva de kommer med. Vi er i en medaljekamp i Rema1000-ligaen og er selvsagt toppmotivert når Bergen kommer på besøk, sier Hermann Vildalen før morgendagens kamp.

Han skal stå toer til venstre i morgendagens forsvar. Det betyr at han sannsynligvis vil være i direkte duell mot vår egen storscorer Birk Hermann Inselseth. Før morgendagens kamp har de begge 39 mål i fra åpent spill på 8 kamper og Drammen-stjernen innrømmer at han har fulgt den unge sandefjordingen så langt i denne sesongen.

Birk har vært veldig god i år, vi vet at han blir vanskelig å stoppe – men jeg skal gjøre mitt beste. Det kommer til å smelle, smiler bakspilleren som opprinnelig kommer fra Kristiansand.

Hermann Vildalen tilbake i den blå DHK-drakten » : : Norsk Topphåndball
Hermann Vildalen er inne i sin 2. periode for Drammen etter å ha tidligere spilt i utlandet og ØIF Arendal. Nå er han klar for å ta imot Bergen Håndball i Drammenshallen. Foto: Drammen HK

– Han får bare fyre løs

Hovedpersonen selv i Bergen-rekken er klinkende klar på hva som skal skje i morgendagens kamp i Drammenshallen.

Hehe, Hermann er en god goalgetter og har bøtta inn med mål i år. Han får bare fyre løs så skal jeg gjøre noen gode dueller og stoppe han, smiler den Bergen baserte sandefjordingen.

Han fortsetter…

Jeg tror det kommer til å bli en god match i morgen. Vi har tidligere spilt jevnt mot Drammen og pleier å ha god flyt når vi møter de, forhåpentligvis blir det en like spennende kamp som det pleier, sier Birk mens han henviser til at det nå er et litt større gap mellom lagene enn det pleier sånn tabellmessig.

Vi skal i hvert fall gi alt, lover Birk før han rusler inn til dagens trening.

Se Drammen-Bergen på direktesport fra klokken 18:00 i morgen!

Birk er klar for å møte Hermann Vildalen og resten av Drammen gutta i morgen kl 18:00. Foto: Njål Arnar Johansen