Bergen håndball instruktører på Sartor Storsenter håndballskole – Bergen

Bergen håndball instruktører på Sartor Storsenter håndballskole

De internasjonale ukene gir en avbrekk i en ellers hektisk klubb hverdag. Men tro ikke at spillerne har lagt på latsiden, de har brukt uken til å trene tyngre og mer fysisk en de ellers rekker i hektiske kamp perioder. Samtidig gir det også muligheten for at spillerne kan delta på ulike aktiviteter ut mot breddehåndballen.

SE OGSÅ:

Spillere fra Tertnes og Bergen Håndball fikk muligheten til å besøke Sartor Storsenter Håndballskole på planleggingsdagen fredag 5 november. Et opplegg som på mange måter representerer og er selve kjernen for hva klubben vår jobber for, å øke omfanget av unge lovende håndballspillere i regionen vår.

Spillerne var fordelt på Spildehallen og Bildøyhallen for å inspirere barna til å leke med ball og ha det kjekt sammen med nye venner.

– Det er fantastisk kjekt å være sammen med barn som er fulle av energi. Det er givende å være med å skape gode opplevelser for fremtidens håndballspillere. På slike dager blir nye bånd skapt og vi får en ennå større forståelse for hva som kreves av oss i Bergen Håndball, sier Tord Moen Vårdal.

Vår egne Tord Moen Vårdal og Leif-Erik Brenne var i Bildøyhallen for inspirere de drøyt 40 barna der. Foto: privat


Ut fra bilde er det ingen tvil at de fremmøte barna hadde en god og gøy opplevelse sammen med oss. Flere slike muligheter vil det også være for barn som trener og spiller i andre område i Bergen og omegn. Fremover planlegger vi gjennom vårt klubbforum en del aktiviteter for breddehåndballen. Nå samles klubbene geografisk for å lage prosjekter som er ettertraktet for barne -og ungdomsidretten, og vi gleder oss stort til å skape aktivitet igjen!