OPPRYKK TIL REMA1000-LIGAEN! – Bergen

OPPRYKK TIL REMA1000-LIGAEN!

Etter seieren mot Fyllingen i sesongens siste kamp sikrer vi direkte opprykk til Rema1000-ligaen, slik var kampen.

Det ble på tross av lokalderby i Framohallen aldri en kamp om seieren. For etter noen målløse første minutter hvor begge lag brente sjansene sine så er det Bergen som setter ballen i mål først. Der i fra var det full trøkk i gasspedalen til Bergen.

Allerede etter 10 minutter ledet vi 2-7 med flere fulltreffere fra dansken Rasmus Carlsen. «Hjemme supporterne» håpet nok på at Fyllingen ville knappe innpå igjen, men ledelsen bare økte og økte.

Bergen sto godt i forsvar og hjemmelaget sleit med å bryte gjennom og skape de store sjansene. Det ble som oftest til den enkle løsningen som vår Tord Vårdal, som for øvrig igjen ble BB, plukket enkelt. I tillegg var vi mer eller mindre dødelige i ankomst og kontrer inn flere flotte scoringer.

Fyllingen kom dog mer med mot slutten av omgangen, men på stillingen 11-23 til pause så var kampen mer eller mindre avgjort.

Bergen hadde full kontroll mot Fyllingen i kveld og sikret opprykket til eliteserien. Foto: Kjell Eirik Henanger

Bergen fortsatte kjøret i 2. omgang og scoret 7 allerede på de første 7 minuttene. Smilet til Vidar Gjesdal ble mer og mer synlig, og selv om han før kamp advarte om å feire opprykket for tidlig etter seieren mot Sandefjord, så kunne til og med han se hvor dette ville føre hen.

Sirka midtveis i omgangen hadde Bergen oppbygget seg en solid ledelse på 17-18 mål. Det fløt godt og gledelig var det også å se at samtlige i troppen fikk prøve seg på banen. Blant annet fikk unggutten Øystein Mostad scoret to herlige scoringer, sammen med at Sigve Åkerøy Pettersen herjer i angrep.

I fare for å gjenta meg selv så fortsatte Bergen å knuse på videre og det hele ble toppet av nettopp Sigve som satte inn kampens siste mål på stillingen 22-43.

Og slik var det. Bergen rykket dermed opp til Rema1000-ligaen igjen, mens Sandefjord sikret seg 3. plassen og kvalifiseringsspill i de siste minuttene.