Vidar Gjesdal:- Fyllingen har hevet seg betydelig fra sist! – Bergen

Vidar Gjesdal:- Fyllingen har hevet seg betydelig fra sist!

Årets siste match er like rundt hjørnet i Framohallen. Nå skal det avgjøres om det blir direkte opprykk eller kvalifiseringsspill for Bergen. Vidar Gjesdal advarer om å ta kampen mot Fyllingen for lett.

Det er onsdag kveld og alt skal avgjøres i Framohallen. På motsatt banehalvdel står klubben som vi tidligere var en del av.

Vi er veldig klare på at dette på ingen måte er avgjort. Det er mange ting ved denne kampen som er spesielt og det må vi håndtere på en god måte. Først og fremst har Fyllingen hevet seg betydelig etter jul. Hjemme i Framohallen er det ingen lag som har hatt det enkelt og topplagene har slitt som bare det. Follo var heldig som kom unna med ettmålsseier, mens Ryger måtte reise derfra med tap. Dette er en gjeng som er i ferd med å heve seg opp på det nivået som kreves i divisjonen og jeg forventer at de kommer med en plan om å stikke kjepper i hjulene for oss, det forteller hovedtrener i Bergen Vidar Gjesdal før kampen.

Han følger opp med betydningen av kampen og det fokuset som har vært etter seieren mot Sandefjord.

Kampen mot Sandefjord var en stor utladning for oss alle. Vi hadde jobbet knallhardt for å komme i posisjon til den kampen og vi presterte når vi virkelig måtte hente ut alt. Når det lykkes og alle rundt oss tror jobben er gjort er det en mentalt krevende utfordring for alle å stå i foran den siste oppgaven. Dette har vi jobbet mye med de siste dagene inn mot kampen og jeg håper vi er fokuserte på prestasjonen vi skal levere og ikke konsekvensene eller resultatet av kampen. Dette har vi vært gode på hele sesongen og dette blir i så måte den ultimate testen på det.

I tillegg må dessverre Bergen Håndball klare seg uten en viktig brikke til den avgjørende kampen.

Ja, det stemmer. Miguel Neves fikk en smell i den situasjonen han pådro seg rødt kort i mot Sandefjord. Det endte med to brukne ribbein og han er helt uaktuell inn i denne kampen. Den betyr mye for oss defensivt der han skal ha mye av æren for det vi har gjort den siste tiden. Samtidig har vi vært uten han i flere kamper tidligere og vi har spillere som kan gå inn å fylle den rollen. Vi gleder oss stort til nok avgjørende kamp og håper å se mange folk i hallen, stemningen betydde enormt for oss forrige uke..

Vidar Gjesdal og Sølvi Hylleseth er klar på at det siste store hinderet mot Fyllingen gjenstår før opprykket er et faktum. Foto: Kjell-Eirik Henanger