– Vårdal forlenger – Bergen

– Vårdal forlenger

Tord Moen Vårdal har levert en sterk høstsesong for FyllingenBergen. Nå har den lokale profilen signert en ny kontrakt med klubben.

24-åringen er selv glad for å bli værende i Bergen.

– Det er gledelig å signere en ny kontakt med FyllingenBergen. Jeg har hatt noen andre muligheter, men endte tilslutt med en forlengelse fordi jeg er sikker på jeg kan utvikle meg best her. Spennende ting begynner å skje i klubben og dette er noe jeg ønsker å bidra videre til. I tillegg har jeg tro på at vi får en spennende tropp neste sesong som kan ta steg videre mot toppen av REMA 1000-ligaen, sier Vårdal.

Jan Stankiewicz har ansvar for våre målvakter og er glad for forlengelsen.

– Det gir oss stabilitet og kontinuitet aller bakerst. Tord har levert jevne gode prestasjoner over tid og fungerer godt i spann med Trygve. Han er fremdeles ung som målvakt og har alle forutsetninger for å fortsette den positive utviklingen videre, sier «Jas».

Tord sin nye kontrakt varer nå til sommeren 2022.