Andreas Gjeitrem med ny intern og ekstern rolle – Bergen

Andreas Gjeitrem med ny intern og ekstern rolle

Andreas Gjeitrem har takket ja til ny jobb. Samtidig skal han fortsette å jobbe med markedsarbeid i Bergen Håndball.

Andreas Gjeitrem har gjennom årene var en sentral bidragsyter for Bergen Håndball. Fra å være spiller og trener til markedssjef og konstituert daglig leder. Når har klubbmannen sagt ja til nye muligheter.

Den konstituerte daglig lederen får nye oppgaver fra 01.08. Da tiltrer han som markedssjef i Joa Gruppen. Joa Gruppen har vært en av Bergen Håndballs viktigste samarbeidspartnere i flere år.

– Vi er mange som er glade i Bergen Håndball og tror prosjektet er viktig for Bergen som håndball-by. Andreas er en viktig ressurs for klubben og han har gjennom hans nettverksbygging forankret klubben bredere i næringslivet. Joa Gruppen har derfor et ønske om at Andreas bistår Bergen Håndball med markedsarbeid i en overgangsperiode før han fullt og helt glir over i rollen som markedssjef i Joa Gruppen. Vi håper også at Andreas vil fortsette å ha en nøkkelrolle i klubbens markedsavdeling, sier daglig leder Jens Petter Husebø.

Styreleder i Bergen Håndball, Nina Britt Kramer er glad på vegne av klubben og ikke minst takknemlig for slike samarbeidspartnere.

– Vi er veldig glad for at Joa Gruppen ønsker å tilrettelegge for at Andreas kan fortsette å ivareta deler av markedsarbeidet i klubben, som en del av den pågående samarbeidsavtalen. 

– Stolt og takknemlig

Hovedpersonen selv, Andreas Gjeitrem, gleder seg til nye oppgaver.

Jeg har i mange år hatt lyst på en rolle i næringslivet. Når tilbudet fra Joa Gruppen kom så var dette en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det er drivende dyktige mennesker som jeg har god kjennskap til og gleder meg til å jobbe tettere med.

Samtidig påpeker han en takknemlighet for at den nye arbeidsgiveren lar han kombinere ny jobb med Bergen Håndball.

– Jeg og flere i Bergen Håndball har et drivende ønske om skape økt rekruttering og interesse for håndball i regionen vår. Selv om jeg nå går over i en ny jobb så betyr det ikke den drømmen forsvinner. Jeg er veldig stolt og takknemlig over at jeg kan få lov til å kunne fortsette med å bygge videre på arbeidet i klubben.

Andreas Gjeitrem har de siste årene hatt stillingen som markedssjef i Bergen Håndball. I tillegg har han nå også rollen som konstituert daglig leder. Her fra offentliggjøres av samarbeidsavtalen med Metis. Foto: Metis Videregående