Lerøy forlenger! – Bergen

Lerøy forlenger!

Lerøy har forlenget avtalen sin med Bergen Håndball. Den nye avtalen strekker seg utover de to neste sesongene!

En fantastisk nyhet – Lerøy har valgt å forlenge sin avtale med Bergen Håndball. Den nye avtalen strekker seg over de to neste årene. Dermed vil den lett gjenkjennelige Lerøy logoen pryde Bergen Håndballs drakt i minst 2 sesonger til.

I tillegg skal vi sammen tydeliggjøre et ytterligere fokus på sjømat som en viktig del av kostholdet for unge og voksne.

Lerøy logoen vil fortsette å pryde den flotte Bergen Håndball drakten fremover. På bildet er Bergenspilleren Tobias Holm. Foto: Tove Lise Mossestad

Utover denne forlengelsen har Bergen Håndball og Lerøy også store ambisjoner om å skape mer fokus på aktivitet for barn og unge. Her kommer det spennende nyheter de nærmeste ukene…

– Denne avtalen med Lerøy er utrolig viktig. Det er ikke bare med på å opprettholde vår satsning om å rykke rett opp igjen i det gode selskap, men også på våre hovedmål for barn og unge i regionen. Vi er utrolig stolte over å ha en slik stor samarbeidspartner som Lerøy, forteller konstituert daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem.

Bergen Håndball har som nøytral klubb en kjempe-ambisjon om å skape bred forankring rundt i håndballmiljøene.

– Det jobbes meget godt i mange klubber i vår region, men jeg tror vi er avhengig av et godt samarbeidsklima mellom klubbene. Klubber i geografisk nærhet som samarbeider om rekruttering, frafallsproblematikk og ikke minst kompetansedeling kommer til å vokse seg kraftig de neste årene.
Lerøy er forbilledlig på samfunnsansvarsdelen. De støtter et bredt utvalg av idretter og og heldigvis for oss så er det kjempeengasjert i håndballen. Nasjonalt kjenner de fleste i håndballfamilien til LERØY-serien, som er et eksempel på noe av engasjementet til Vestlandsbedriften. Regionalt ønsker Bergen Håndball å bli en aktør som skaper aktivitet for alle miljøer.

Bærekraft henger høyt hos Bergen Håndball. Strandryddedag er et av flere konkrete tiltak som klubben utfører. Foto: Bergen Håndball

Om Lerøy

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.

Hver eneste dag leverer våre 5 500 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land.

Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shettland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina.

Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller. Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året.

Slik jobber Bergen Håndball med bærekraft

I kraft av vår rolle som toppidrettsklubb ønsker vi gjennom våre handlinger å gjøre en forskjell. Vår visjonen er: – Å være en toppklubb for hele Bergen. Både for nåtiden men også for fremtiden!