Ny Bergenspartner: Kaland & Partners – Bergen

Ny Bergenspartner: Kaland & Partners

Det jobbes steinhardt på alle fronter i klubben om dagen, og nå har vi gleden av å presentere Kaland & Partners som ny samarbeidspartner. Fredrik Søreide som er konsernsjef i selskapet forteller med stor entusiasme gleden av å bli en del av nettverket til Bergen Håndball.

– Vi ser på Bergen Håndball som en spennende reise å være med på. Her er det ambisjoner og et spennende nettverk av mye bra næringsliv i Bergen, forteller konsernsjef, Fredrik Søreide, i Kaland & Partners innledningsvis.

Han forteller at han opprinnelig er en fotballmann, men som mange andre har opplevd kampen om opprykket til Rema1000-ligaen for svært engasjerende.

– Det har vært veldig kult å følge med på Bergen og veien tilbake til Rema1000-ligaen, nå håper vi å bite fra oss når storlagene som Kolstad og Elverum kommer på besøk!

Glad for et nytt samarbeid: Konsernsjef Fredrik Søreide til høyre, Miguel Neves med bøyde bein i midten og Petter Krantz i Kaland& Partners til venstre. Foto: Bergen Håndball.

Lokal samarbeidspartner

Erik Bjørnsen i Bergen Håndball er storfornøyd med å få på plass Kaland & Partners.

Det å få en lokal bedrift til å være med å bidra til at vi kan gå ut å inspirere barn og unge til å finne fram håndballen og glede av et felles samhold med venner både på banen og i garderoben er noe vi setter stor pris på. Når dette i tillegg er dyktige, målorienterte og samtidig veldig trivelige mennesker så skal vi nå sørge for at Fredrik og co virkelig får åpnet øyene for idretten vi allerede er så glad i. Jeg ser ikke bort i fra at de mest ihuga supporterne neste år blir gjengen fra Kaland & Partner.

Kaland & Partners selger eiendom, og har kontorer i Marken, i Fana og på Vestkanten og er ca. 50 ansatte. De legger stor vekt på at du skal få en trygg og god opplevelse av hele prosessen – fra første samtale, gjennom visning og oppfølging, og til den endelige transaksjon – enten du skal selge eller kjøpe. Du kan lese mer om vår nye samarbeidspartner under vår sponsorside.