Ny Bergenspartner: Kreditorforeningen – Bergen

Ny Bergenspartner: Kreditorforeningen

Kreditorforeningen er ny Bergenspartner.

Jeg har jo en fortid innenfor håndball, innleder Cato Finsås som er salgssjef i Kreditorforeningen.

Vi har jo også vært innom ulike nettverk før og ville nå prøve oss på Bergen Håndball. Vi opplever prosjektet som utrolig spennende fra vårt ståsted og ikke minst er det skikkelig fine folk i klubben. Sporten er også, i mine øyner, fantastisk og en idrett som det norske folk er kjent med. Det å kunne ta med seg potensielle kunder for å se elite-håndball er absolutt noe vi har lyst til, fortsetter han.

Cato smiler av entusiasme.

Personlig så er jeg jo egentlig en Fyllingen-mann og bor i Fyllingsdalen ennå, men behovet for en klubb i regionen er større en noen gang. Satsingen om å skape en klubb for hele Bergen synes jeg er helt avgjørende. Joda, vi skal ha bydelsklubber også, som Fyllingen og Viking TIF, men de som spiller i disse klubbene skal ha ambisjoner om å spille for Bergen. Vi ønsker å være med å bidra til at Bergen Håndball lykkes og kan ta steget helt opp. Vi fortjener å ha et lag for hele byen, og den reisen vil vi være med på. Bergen hører hjemme i eliten!

Kreditorforeningen har nylig gjennomgått en oppgradering med både ny visuell profil og navn. Cato forteller at merkevaren nå skal oppleves som leken, noe som kanskje ikke har kunne fått følelsen av tidligere.

– Vi jobber jo med økonomi, og mer spesifikt inkasso for næringslivet, og vi kan vel kanskje si at det muligens er et litt sårt tema for mange. Nå har vi blant annet fått ny logo og profil, noe som vi allerede ser bærer frukter i henhold til hvordan folk oppfatter oss, det er kjekt å se.

Cato Finsås i Kreditorforeningen. Skjermdump fra Video.

Erik Bjørnsen: – Lekenhet i alle ledd

Erik Bjørnsen ønsker Kreditorforeningen velkommen som samarbeidspartner og smiler når han hører ordene fra Cato.

– Det er kjekt å få inn samarbeidspartnere som både har troen og ikke minst tør å være leken, både i sin egen kommunikasjonen men også i form av å heie på andre. At Cato nevner sport og at vi helt klart er storebror i byen er viktig for oss, det gir en god bekreftelse på jobben vi gjør.

– Kjekt er det også at Kreditorforeningen ønsker å bruke våre kamper som en arena for handel med sine kunder, samtidig som en også kan nyte sporten.