Ny Bergenspartner: Logi Trans AS – Bergen

Ny Bergenspartner: Logi Trans AS

Logi Trans er ny samarbeidspartner. En spennende aktør som bringer noe nytt med seg inn i sponsornettverket, forteller Erik Bjørnsen.

– Bergen er en viktig hovedpulsåre for vår Base-base trafikk, og en strategisk viktig by for oss, det forteller Ragnar Fossen Olsen i Logi Trans.

Han følger raskt opp…

I forbindelse med vår økte satsning i Bergen og etablering av vår nye terminal på Storebotn/Askøy, ønsker vi også å støtte opp under lokale lag og organisasjoner.

Men det er ikke bare rent strategisk i henhold til økt verdiskapning som er årsaken til at Logi Trans blir ny Bergens-partner i sponsornettverket. Ragnar forteller også at sponsing av idretten er viktig, både for han personlig men også på et profesjonelt nivå for organisasjonen.

– Vi har i dag en stor sponsorportefølje, og synes det er viktig å støtte opp under barn og unge, bredde og elite, fotball, håndball, roing, BMX, om mye annet som gir barn og unge idrettsglede! Vi tenkte at Bergen Håndball passet oss perfekt både med tanke på verdier og holdninger i klubben, men også som en fin arena for å øke vår synlighet i Bergen!

En spennende aktør for Bergen

Erik Bjørnsen i Bergen Håndball forteller at Logi Trans er hjertelig velkommen i nettverket og at gleden er stor ved å få på plass en slik aktør.

– Det er veldig kjekt at Logi Trans har valgt å skrive avtale med oss. Det er en virksomhet som er godt innarbeidet i industri og oljeindustrien, og et fantastisk supplement til et allerede sterkt sponsornettverk. Vi har manglet en aktør som de, og nå håper vi at dette kan tilrettelegge for ennå mer økt aktivitet på tvers mellom samarbeidspartnerne våre.

– I tillegg gleder vi oss til å aktivisere samarbeidet på en god måte. Logi Trans skal både være sterkt synlig på arrangement og i tillegg planlegger vi også å gjør mye gøy på digitale flater, forteller Erik.

Bjørnsen smiler fornøyd etter høy aktivitet på markedssiden om dagen. Foto: Andreas Gjeitrem.

Om Logi Trans AS

Logi Trans AS ble etablert i 1994 for å møte behovene til landbasert industri og oljefeltindustrien i de spesifikke områdene beskrevet ovenfor. LT Management Systems, som inkluderer et kvalitetsstyringssystem som oppfyller kravene i ISO9001:2008, internkontroll / HMS, sikkerhetsstyring samt interne administrasjonsrutiner og arbeidsinstruksjoner, er alle ferdig utviklet, dokumentert og implementeres som en del av vår kontinuerlige innsats for å tilfredsstille de pågående og fremtidige kvalitetssikringsbehovene til LT og våre kunder.